Ti írtátok

Ti írtátok

Ide kerülnek az általatok írt FanFiction-ök

 

Elsőként a sajátomat hadd mutassam be

Fehérlő könnyek

 

A temetés csendes volt és hosszú. Junghszing herceg emléke már csak fájóan élt tovább az emlékezetekben, és mélyen bevésődött a szívekbe. A temetésen maga a kínai császár is részt vett: öltözete olyan sötétlően tűnt ki az ég kékjéből, mint az Éteri sárkányok a Nap korongjának forró köréből. A császári udvar összes sárkánya felszállt, hogy árnyékot vessenek a herceg kihűlt testére, hiszen lelke egészének teljes nyugalomban kellett végső álomba merülnie A trón várományosát hófehér márvány kőlapokból készült koporsóba helyezték, ezzel is jelezve e nagyszerű ember lelki tisztaságát. A herceget beárnyékoló kínai sárkányok néma köröket tettek az égen, szárnyaikat is csak halkan suhogtatták. A gyalogság és minden földi alakulat megfordult és három sortüzet küldtek az égbe, mind a négy fő égtáj felé. Az északi irány jelezte, hogy lelkét teljes biztonságban fogják az égiek közé emelni. Dél felé irányuló lövéseikkel azt mondták, hogy minden rosszakarójától megvédik halála után is. Kelet felé lövésük jelképezte a felkelő nap égtáját, azaz, hogy lelke még visszatér ebbe a világba. A Nyugati lövés pedig azt jelentette, hogy teste örök békében fog e földben pihenni. A szertartás vezetője elmondott egy magasztaló imát, melybe a herceg leghősiesebb cselekvéseit is beleszőtte. Ezután a sárkányok fájdalmas és szívet remegtető hanggal búcsúztatták el szeretett hercegüket. Minden sárkány, kivéve egyet: Lien nem szállt fel velük. A fehér sárkány a földön nézte végig mindezt, nem volt képes elszakadni hőn szeretett társától. A Nap már kezdett lenyugodni: Junghszing herceg lelke hamarosan elér a régen élt nagy hősök közé. A herceg testét vékony, makulátlanul fehér lepellel borították le, melyet a császári udvar jelképe díszített. Ekkor Lien felszállt, hogy találjon egy helyet, ahol egyedül lehet. Talált magának egy kisebb tisztást, melyen a Nap egyre jobban eltűnő korongja felé tudott fordulni. Egy ideig eltűnődve nézte a halványodó sugarakat, majd elkezdett halkan dúdolni egy dalt, melyet még gazdája tanított neki.

 

 

Ne sírj, ha elmúlik egy élet,

Ne bánd, ha élt egy szép, jó létet.

Veled volt egész életén át,

Az égről mindig mosolyog rád.

 

 

Mindig láthatod, ha felnézel,

Emléke belőled nem vész el.

Egy szebb és jobb jövő vár ott rá,

Mindig örömmel gondolj hát rá.

 

 

A dal végeztével a Nap utolsó sugarai is kihunytak. Junghszing herceg lelke az égiek közé került. Amint eltűnt a Nap, egy hullócsillag suhant át az égbolton: a herceg lelke elindult hosszú útjára. A sárkány arcán végigcsordult a bánat és a keserűség könnye. Felröppent és elüvöltötte magát fájdalmában. Az egész birodalom ijedezve és rettegve érezte át a sárkány minden bánatát, keserűségét, kétségbeesését és haragját. Lien pedig könnyáztatta arccal elindult a Hold felé, arra, amerre volt kapitánya nyugodott örök álomban.

 
 
Írta: Molnár Dávid
 
Főmenü

 

 
Idézet

"Laurence kapitány, ön a sárkánya boldogságát tartja a legfontosabbnak. Ez így is van rendjén..."

Celeritas, Őfelsége Sárkánya

 
Chat
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2012-01-27
 

Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND