Ti írtátok

Ti írtátok

Ide kerülnek az általatok írt FanFiction-ök

 

Elsőként a sajátomat hadd mutassam be

Fehérlő könnyek

 

A temetés csendes volt és hosszú. Junghszing herceg emléke már csak fájóan élt tovább az emlékezetekben, és mélyen bevésődött a szívekbe. A temetésen maga a kínai császár is részt vett: öltözete olyan sötétlően tűnt ki az ég kékjéből, mint az Éteri sárkányok a Nap korongjának forró köréből. A császári udvar összes sárkánya felszállt, hogy árnyékot vessenek a herceg kihűlt testére, hiszen lelke egészének teljes nyugalomban kellett végső álomba merülnie A trón várományosát hófehér márvány kőlapokból készült koporsóba helyezték, ezzel is jelezve e nagyszerű ember lelki tisztaságát. A herceget beárnyékoló kínai sárkányok néma köröket tettek az égen, szárnyaikat is csak halkan suhogtatták. A gyalogság és minden földi alakulat megfordult és három sortüzet küldtek az égbe, mind a négy fő égtáj felé. Az északi irány jelezte, hogy lelkét teljes biztonságban fogják az égiek közé emelni. Dél felé irányuló lövéseikkel azt mondták, hogy minden rosszakarójától megvédik halála után is. Kelet felé lövésük jelképezte a felkelő nap égtáját, azaz, hogy lelke még visszatér ebbe a világba. A Nyugati lövés pedig azt jelentette, hogy teste örök békében fog e földben pihenni. A szertartás vezetője elmondott egy magasztaló imát, melybe a herceg leghősiesebb cselekvéseit is beleszőtte. Ezután a sárkányok fájdalmas és szívet remegtető hanggal búcsúztatták el szeretett hercegüket. Minden sárkány, kivéve egyet: Lien nem szállt fel velük. A fehér sárkány a földön nézte végig mindezt, nem volt képes elszakadni hőn szeretett társától. A Nap már kezdett lenyugodni: Junghszing herceg lelke hamarosan elér a régen élt nagy hősök közé. A herceg testét vékony, makulátlanul fehér lepellel borították le, melyet a császári udvar jelképe díszített. Ekkor Lien felszállt, hogy találjon egy helyet, ahol egyedül lehet. Talált magának egy kisebb tisztást, melyen a Nap egyre jobban eltűnő korongja felé tudott fordulni. Egy ideig eltűnődve nézte a halványodó sugarakat, majd elkezdett halkan dúdolni egy dalt, melyet még gazdája tanított neki.

 

 

Ne sírj, ha elmúlik egy élet,

Ne bánd, ha élt egy szép, jó létet.

Veled volt egész életén át,

Az égről mindig mosolyog rád.

 

 

Mindig láthatod, ha felnézel,

Emléke belőled nem vész el.

Egy szebb és jobb jövő vár ott rá,

Mindig örömmel gondolj hát rá.

 

 

A dal végeztével a Nap utolsó sugarai is kihunytak. Junghszing herceg lelke az égiek közé került. Amint eltűnt a Nap, egy hullócsillag suhant át az égbolton: a herceg lelke elindult hosszú útjára. A sárkány arcán végigcsordult a bánat és a keserűség könnye. Felröppent és elüvöltötte magát fájdalmában. Az egész birodalom ijedezve és rettegve érezte át a sárkány minden bánatát, keserűségét, kétségbeesését és haragját. Lien pedig könnyáztatta arccal elindult a Hold felé, arra, amerre volt kapitánya nyugodott örök álomban.

 
 
Írta: Molnár Dávid
 
Főmenü

 

 
Idézet

"Laurence kapitány, ön a sárkánya boldogságát tartja a legfontosabbnak. Ez így is van rendjén..."

Celeritas, Őfelsége Sárkánya

 
Chat
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2012-01-27
 

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok