Ti írtátok

Ti írtátok

Ide kerülnek az általatok írt FanFiction-ök

 

Elsőként a sajátomat hadd mutassam be

Fehérlő könnyek

 

A temetés csendes volt és hosszú. Junghszing herceg emléke már csak fájóan élt tovább az emlékezetekben, és mélyen bevésődött a szívekbe. A temetésen maga a kínai császár is részt vett: öltözete olyan sötétlően tűnt ki az ég kékjéből, mint az Éteri sárkányok a Nap korongjának forró köréből. A császári udvar összes sárkánya felszállt, hogy árnyékot vessenek a herceg kihűlt testére, hiszen lelke egészének teljes nyugalomban kellett végső álomba merülnie A trón várományosát hófehér márvány kőlapokból készült koporsóba helyezték, ezzel is jelezve e nagyszerű ember lelki tisztaságát. A herceget beárnyékoló kínai sárkányok néma köröket tettek az égen, szárnyaikat is csak halkan suhogtatták. A gyalogság és minden földi alakulat megfordult és három sortüzet küldtek az égbe, mind a négy fő égtáj felé. Az északi irány jelezte, hogy lelkét teljes biztonságban fogják az égiek közé emelni. Dél felé irányuló lövéseikkel azt mondták, hogy minden rosszakarójától megvédik halála után is. Kelet felé lövésük jelképezte a felkelő nap égtáját, azaz, hogy lelke még visszatér ebbe a világba. A Nyugati lövés pedig azt jelentette, hogy teste örök békében fog e földben pihenni. A szertartás vezetője elmondott egy magasztaló imát, melybe a herceg leghősiesebb cselekvéseit is beleszőtte. Ezután a sárkányok fájdalmas és szívet remegtető hanggal búcsúztatták el szeretett hercegüket. Minden sárkány, kivéve egyet: Lien nem szállt fel velük. A fehér sárkány a földön nézte végig mindezt, nem volt képes elszakadni hőn szeretett társától. A Nap már kezdett lenyugodni: Junghszing herceg lelke hamarosan elér a régen élt nagy hősök közé. A herceg testét vékony, makulátlanul fehér lepellel borították le, melyet a császári udvar jelképe díszített. Ekkor Lien felszállt, hogy találjon egy helyet, ahol egyedül lehet. Talált magának egy kisebb tisztást, melyen a Nap egyre jobban eltűnő korongja felé tudott fordulni. Egy ideig eltűnődve nézte a halványodó sugarakat, majd elkezdett halkan dúdolni egy dalt, melyet még gazdája tanított neki.

 

 

Ne sírj, ha elmúlik egy élet,

Ne bánd, ha élt egy szép, jó létet.

Veled volt egész életén át,

Az égről mindig mosolyog rád.

 

 

Mindig láthatod, ha felnézel,

Emléke belőled nem vész el.

Egy szebb és jobb jövő vár ott rá,

Mindig örömmel gondolj hát rá.

 

 

A dal végeztével a Nap utolsó sugarai is kihunytak. Junghszing herceg lelke az égiek közé került. Amint eltűnt a Nap, egy hullócsillag suhant át az égbolton: a herceg lelke elindult hosszú útjára. A sárkány arcán végigcsordult a bánat és a keserűség könnye. Felröppent és elüvöltötte magát fájdalmában. Az egész birodalom ijedezve és rettegve érezte át a sárkány minden bánatát, keserűségét, kétségbeesését és haragját. Lien pedig könnyáztatta arccal elindult a Hold felé, arra, amerre volt kapitánya nyugodott örök álomban.

 
 
Írta: Molnár Dávid
 
Főmenü

 

 
Idézet

"Laurence kapitány, ön a sárkánya boldogságát tartja a legfontosabbnak. Ez így is van rendjén..."

Celeritas, Őfelsége Sárkánya

 
Chat
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2012-01-27
 

Hûsölj a nyári melegben egyedi módon - nézz jégkorong meccset! Nem tudod, hol kezdd? Adok pár tippet! ^^    *****    STITCHERS - Gyere és ismerd meg a Freeform csatorna sorozatát és annak színészeit! Épp San Diego Comic-Con lázban égünk!    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!    *****    INGYENES HOROSZKÓP ELEMZÉS, ASZTROLÓGIA OKTATÁS! CSAK REGISZTRÁLNOD KELL!    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Erdõszéli tudósítónk jelenti: Marculábi cica éjszakai felfedezõútra indult! Gyertek ti is! Részletek a Mesetárban!    *****    Születési horoszkóp 1000 Ft. 3 év elõrejelzés 1000 Ft. Párkapcsolati elemzés 1000 Ft. Óriási nyári akció csak nálam!!!    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Filmek itt!    *****    Ha szeretsz filmet nézni klikk ide! Klikk klikk    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    Megújult külsõvel vár Magyarország egyetlen Olicity rajongói lapja! Mindennap friss hírek a sorozatról és a párosról!    *****    Készítsd el saját horoszkópod ingyen,csak kattints!Fantasztikus akciók a fõoldalon,ezt nem szabad kihagyni! Látogas meg!    *****    BLOG, STORYK, KRITIKÁK, BESZÁMOLÓK, KEDVENCEK, DIVAT, SZÉPSÉGÁPOLÁS, LAKBERENDEZÉS, MINDEN AMI EGY BLOGRA KELL!    *****    Nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándék horoszkópot.Várlak az oldalamon!    *****    Gréti. 23. ExmisszusGyakornok. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. ErikKarlsson. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Azt mondják, hogy amikor egy fõnix meghal, a hamvaiból egy sokkal szebb, sokkal erõsebb madár születik…    *****    Fantasztikus nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándékot.Várlak az oldalamon!