Társoldalak

Társoldalak

Társoldalságot kérni nem lehet, csak akkor kerülhet ide egy weboldal, ha arra méltónak találom és a lap tulajdonosa is beleegyezik. Továbbá az is lényeges szempont, hogy a másik féllel jó viszony és kommunikáció legyen fenntartható.

 

Nem csalás, nem ámítás, végre valaki ilyet is csinál :) Temeraire fanfiction magyarul, Nela jóvoltából! :)

 

Anime Nevelde 2013

 

Az Anime Nevelde 2013 egy ütemesen fejlődő és színvonalas weboldal, ahol több, de meghatározott animéből választhat bárki szereplőt, legyen az pozitív vagy negatív beállítottságú. Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek, nagy rajongónak vagy csak érdeklődőnek az Erza és immár az én kezem alatt működő weblapot. Jó nevelést, szórakozást Mindenkinek! :)

(Az oldal már nem üzemel, csupán a tartalom maradt meg, de meghagyom a társoldalságot, mert maga a cím még aktív)

 

Katara FanSite

 

A weboldal az Avatar: Aang legendája és az Avatar: Korra Legendája című rajzfilmekkel foglalkozik, folyamatosan frissülő tartalommal, mindig megújuló külsővel. Köszönet Szofinak, hogy hirdeti Naomi Novik munkáit!

 

Szakemberek

Szeretnénk megkönnyíteni Budapest és a Dunakanyar lakosainak a megfelelő szakemberek felkutatását. Klímaszerelés, vízszerelés, fűtésszerelés, villanyszerelés, burkolás, nyílászárók.

 

 

 
Főmenü

 

 
Idézet

"Laurence kapitány, ön a sárkánya boldogságát tartja a legfontosabbnak. Ez így is van rendjén..."

Celeritas, Őfelsége Sárkánya

 
Chat
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2012-01-27
 

Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!